Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by ForumMate on September 25, 2019, 07:20:27 am »
Yeah, I would try to get someone to copy the exact url of the link when they encounter it.
12
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by NoHumorMan on September 25, 2019, 06:04:28 am »
I do not have this problem, so I cannot replicate the error.  I've just had others report the problem to me.  Maybe I may have messed up some user's settings.  I can make a post about it so all who experience it reports to me and then I can forward their account usernames, if that would work to fix this?
13
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by ForumMate on September 24, 2019, 07:21:43 am »
What does that url look like when you click view your submitted message
14
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by NoHumorMan on September 24, 2019, 04:43:51 am »
Hello awesome support.  Someone posted an issue and I wanted to forward it to you to check out.  It seems there's still an issue when posting.  I haven't experienced it, but hopefully it's possible to find the issue and fix it.

Here's the original message along with images showing what happens.

Quote
Error Message, if start a new thread or post in a thread while pressing the "submint" button.
Just get a error message, if klick on "view your submitted post" after pressed the submit button.
Can't close it while using the refresh button in my browser, just if i close the whole tab.
If i go back to the mainboard to the post or the thread i wrote , it will be shown correctly.
Error message will not pop up ,if i klick to "view active topic's" instead of "view your submitted post"

Marked here:


Error message:

Another user posted this today:
Quote
The issue still exists. It also happens when clicking on the arrow pointing to the paper to go directly to the latest post. The error page pops up. I find it annoying having to click on the thread and having to search for the new posts
15
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by NoHumorMan on May 05, 2019, 12:41:10 am »
Thanks for the hard work you guys do. :)

His post count is still only two, but his account does show a connection to the other one when searching his posts.  So thanks for that. :)
16
Your forum was moved long time ago to http://godsofdestructi.forummate.com/index.php
17
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by ForumMate on May 04, 2019, 08:04:54 pm »
I just updated about 200 posts with the new memberid of 3222 hopefully that helps.
18
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by NoHumorMan on May 03, 2019, 06:49:42 am »
Any news on whether the accounts can be linked or not?

Hope you have a great weekend. :)
19
My forum has been lost or shut down with thousands of posts , its happened before and admins here were able to restore it , can anyone help ?


http://godsofdestructi.noonhost.com

Thanks very much if you have the time
20
phpBB Support Forum / Re: AOK Forum - The Prop Den
« Last post by NoHumorMan on April 27, 2019, 01:50:53 pm »
Okay, the member has signed up again - Vadernsons - http://thepropden.aokforums.com/vm3222.html

If there is a way to connect his account to the Mickxc deleted account I would really appreciate it.  I didn't save the link to the former account's profile page, so hope you can find it.  If it is not possible, please let me know.

EDIT: looked in my browser history and found the page.  Of course, when loading it, it no longer leads to the member page, but in case you need it for linking the accounts: Mickxc - http://thepropden.aokforums.com/vm2342.html
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10