Author Topic: AOK Forum - The Prop Den  (Read 72686 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #420 on: May 27, 2017, 07:04:14 am »
Still trying to figure that out. Our users able to login normally?

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #421 on: May 27, 2017, 10:11:24 am »
Tapatalk fixed now.

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #422 on: May 27, 2017, 10:45:47 am »
It seems it works now, but for some reason when they post images it only shows the links and not the images themselves and they are doing it like they usually did it.  Hope this can be fixed.

Any word on the private message issues?  Missing private messages in inbox and sent folder, as well as not being able to view the folder by date instead of author!?
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #423 on: May 27, 2017, 10:53:41 am »
Private messages no progress i can't recreate the issue on my end yet.
What user's members ids are having the issue?

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #424 on: May 27, 2017, 11:08:43 am »
I do, as well as a member called vadermonkey.  I'll post more usernames when I hear from others.
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #425 on: June 01, 2017, 07:47:52 am »
Another issue that has been reported is that when posting pictures (I wasn't specified whether it was external or internal hosting), it does not show the picture on the forum, but only shows the URL for the picture or the word "image".  Can this be fixed, please, as we are a forum that relies heavily on pictures being shown.
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #426 on: June 01, 2017, 07:50:16 am »
Ok will see what I can do.

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #427 on: June 01, 2017, 08:00:09 am »
Thanks man.  Much appreciated.  I can post examples later when I get back home if it is needed.  Was sent a few by one of the other staff on our forum.
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #428 on: June 01, 2017, 08:02:08 am »
Yes examples help I can look it over if not send it to developer to take a look.

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #429 on: June 02, 2017, 11:06:06 am »
Well, I got a screen capture of one of the posted images and how it looks on the forum.



Usually you could just post direct links and then simply have the [img] [/ img] brackets around the picture URL to show it on the forum, but now it just shows the URL.

Also, another member of our staff is trying to get access to this support forum, but he is caught by a captcha that won't let him pass, no matter how many times he tries.  He already has an account here, which may be the reason he can't get further, but could you please re-activate his account and send him a password reset link, so he can get back on, as I won't always be available if there are issues on our forum.  This is his profile: http://www.forummate.com/forums/index.php?action=profile;u=70181
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline darthvaderv

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: 10
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #430 on: June 02, 2017, 12:10:38 pm »
Thanks nohumorman all sorted for my log in.

Regarding the images on the Prop Den, this hasn't worked for many days since I've tried.  It just shows the URL link as mentioned and no direct image.
Usually We just copy the link we want from the hosting site (photobucket), go to the prop den, paste the link,click on [Img] and it shows the image we want.  Can we please take care of this asap as people are posting images all the time and they don't want just the links.  Many thanks. 

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #431 on: June 03, 2017, 03:27:12 am »
I am still getting this error message when posting replies to The Prop Den:

*
Recoverable fatal error: Object of class template could not be converted to string in C:\echophp\freeforum.ca\web\includes\functions_messenger.php on line 205
*

I do not get any error messages when posting a new topic.  Only when replying to topics.  I'll write down from now on which topics it happens in, in case it is a random error.

Also, similar to the issue with the private messages, it seems that the "active posts" list is also scrambled or sorted in a different way than newest/latest first.  The Private Messages are sorted by author instead of latest first.  We prefer latest first, so hope it can be changed back.  Also, any news on lost private messages.  Is there a way to recover them?
« Last Edit: June 03, 2017, 03:36:57 am by NoHumorMan »
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #432 on: June 03, 2017, 06:03:17 pm »
Images should be fixed now. If you posted a image during that you might have to resave it. Ported over some changes let me know what is fixed or not.

Offline NoHumorMan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 316
  • Karma: 10
    • View Profile
    • The Prop Den
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #433 on: June 05, 2017, 08:08:32 am »
Posting images work.  Private messages and active topics are back to normal.  I still get this error message when posting a reply (the reply is posted, when I go back and check the thread, but the error message is kinda annoying).

*
Recoverable fatal error: Object of class template could not be converted to string in C:\echophp\freeforum.ca\web\includes\functions_messenger.php on line 212
*

The error occurred when posting a picture to test whether it worked in this thread: http://thepropden.aokforums.com/6-vt1626.html?start=77
« Last Edit: June 05, 2017, 08:12:15 am by NoHumorMan »
No Humor Man - Corporation for Bad Swimmers

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 179
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: AOK Forum - The Prop Den
« Reply #434 on: June 05, 2017, 11:38:09 pm »
I don't seem to be getting Recoverable fatal error: Object of class template could not be converted to string in C:\echophp\freeforum.ca\web\includes\functions_messenger.php on line 212 when replying to my test messages in my forum.  What options are checked when post a reply topic.