Author Topic: Amin user not working  (Read 1459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rtstone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Amin user not working
« on: December 11, 2013, 12:34:27 pm »
First of all I am new to PHPNuke so, please don't get angry if what I am asking seems stupid. Now without further adieu my problem and question:

I recently set up a WAMP box and installed PHPNuke. I opened a browser window, went to localhost/mainfile.php to start with, and then I followed the link to create an Admin user. Then when I was done I went to localhost/admin.php and logged in. I was able to login successfully, but once I get to the admin control panel nothing works (i.e. no matter what link I click on it takes me back to the admin login page. Then I login and the process starts over again. I'm not crazy so I don't want to continue performing the same action and expecting a different result) Does anyone have an idea why this would happen? Any assistance would be greatly appreciated.

Thanks,

Robert

Offline ForumMate

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 170
  • Karma: 4
    • View Profile
Re: Amin user not working
« Reply #1 on: December 11, 2013, 12:41:11 pm »
We do not host or provide support for php nuke anymore please visit the main php nuke site.

Offline rtstone

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
    • View Profile
Re: Amin user not working
« Reply #2 on: December 11, 2013, 12:44:41 pm »
Sure, but you should really remove the PHPNuke forum from your site then if you don't want people to come here and ask questions.